3 MAART 2021 ZIJN WIJ ER WEER !!!

3 MAART 2021 ZIJN WIJ ER WEER !!!

Na een lange lockdown mogen wij vanaf woensdag 3 maart 2021 onze deuren weer voor jullie openen.

Onze agenda staat de eerste weken al helemaal vol en wij vragen hiermee alsnog een stukje van jullie geduld tot wij ook jou in onze stoel kunnen plaatsen.

Wij kunnen niemand ‘even’ tussendoor doen. Wij nemen voor iedereen de benodigde tijd en aandacht om jullie weer van dé perfecte coupe te voorzien.

Daarnaast vragen wij jullie medewerking in het hanteren van de maatregelen omtrent het corona virus. Dit is voor ons een verplicht protocol om onze deuren te mogen openen. (Dit zijn dezelfde richtlijnen als wij van mei tot dec 2020 hebben gehanteerd.)

Heb jij al wel een afspraak maar heb je (corona)klachten of ben je verhindert, laat het ons weten en verzet je afspraak zodat wij jouw gereserveerde plekje aan iemand anders door kunnen geven.

Voor het maken / verzetten / annuleren van afspraken kun je ons telefonisch bereiken op 026-3251922. Afspraken kunnen niet per email, of de berichtenbox van social media worden gemaakt of gewijzigd.

Tot snel!

Natascha, Renate en Lynn

Andere berichten

3 MAART 2021 ZIJN WIJ ER WEER !!!

Na een lange lockdown mogen wij vanaf woensdag 3 maart 2021 onze deuren weer voor jullie openen. Onze agenda staat de eerste weken al helemaal

Lockdown verlengd tot 2 maart 2021

Dat betekent dat alle afspraken die ingepland stonden tot die datum WÉÉR komen te vervallen. Wij gaan vanaf morgen WÉÉR ons best doen om iedereen