Goed nieuws!

Goed nieuws!

Kapper Huissen

Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in!!!

Zeven weken hebben wij onze deuren gesloten gehad vanwege het corona virus. Dat wij nu onze salon weer mogen openen betekent niet dat al het gevaar geweken is.

Wij hebben, en daarmee jullie ook, vanaf het moment dat wij onze deuren weer openen met bepaalde maatregelen rekening te houden.

  • Wij werken uitsluitend op afspraak, welke bij voorkeur telefonisch kan worden gemaakt. (di-za 09:00-18:00) 026 – 325 19 22
  • Plan geen/annuleer je afspraak wanneer je klachten ondervindt als (neus)verkouden, keelpijn, niezen, hoesten, benauwd of koorts. Ook wanneer huisgenoten deze ondervinden.
  • Wij hebben het recht je te weigeren of de behandeling te staken wanneer wij bovengenoemde klachten vermoeden/ondervinden welke je voor ons verzwijgt.
  • Maatregelen die voor ons, en jullie, in onze salon gelden, zullen bij een bezoek aan de salon duidelijk vermeld staan en lichten wij zo nodig persoonlijk aan jullie toe.
  • Wij hopen op jullie begrip. Dat wij heel graag willen, maar niet alles kunnen. Wij doen ons best, voor iedereen, maar zullen niet iedereen in de eerste week kunnen helpen.

Wij zullen alle richtlijnen volgen, zodat jullie, maar ook wij, veilig naar de kapsalon kunnen komen.

Tot snel allemaal! Blijf gezond!

Natascha, Renate en Lynn

Andere berichten

3 MAART 2021 ZIJN WIJ ER WEER !!!

Na een lange lockdown mogen wij vanaf woensdag 3 maart 2021 onze deuren weer voor jullie openen. Onze agenda staat de eerste weken al helemaal

Lockdown verlengd tot 2 maart 2021

Dat betekent dat alle afspraken die ingepland stonden tot die datum WÉÉR komen te vervallen. Wij gaan vanaf morgen WÉÉR ons best doen om iedereen